Субота, 18.05.2024, 10:22
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2021 » Вересень » 09

   День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України відзначили вихованці ліцею годиною-реквієм "У пам'яті вони назавжди залишились".

  Розпочала захід Нечипорук Альона Петрівна  зазначивши -  відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну, адже саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.

... Читати далі »
Переглядів: 95 | Додав: nechuporuk1984 | Дата: 09.09.2021 | Коментарі (0)

      Перший день осені зібрав шкільні родини на свято - День знань. Він давно уже став всенародним, адже немає лю­дини, яка 6 так чи інакше не була пов'язана зі справою на­вчання та виховання. Цього дня наче весняні струмочки, по­спішала міська дітвора до нав­чальних закладів з гарним настроєм. Святково одягнені учні несли для улюблених вчителів квіти. Лунала святкова мелодія шкільних пісень. Знову зустрічі з друзями і вчителями, радість спілкування та передчуття чогось нового і невідомого.

Для першокласників, яких уро­чисто запросили на святкову ліній­ку, багато цього дня відбувалося нового і ще не пізнаного: перший учитель, вперше звучав шкільний дзвоник, вперше вони сіли за шкільну парт ... Читати далі »

Переглядів: 109 | Додав: nechuporuk1984 | Дата: 09.09.2021 | Коментарі (0)