Субота, 18.05.2024, 10:14
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2021 » Вересень » 9 » Відзначення пам'яті полеглих за незалежність України
09:56
Відзначення пам'яті полеглих за незалежність України

   День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України відзначили вихованці ліцею годиною-реквієм "У пам'яті вони назавжди залишились".

  Розпочала захід Нечипорук Альона Петрівна  зазначивши -  відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну, адже саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.

На захід були запрошена директор публічної бібліотеки Вороновицької селищної ради Юрченко Оксана Вікторівна, яка розповіла дітям про про одну з найстрашніших сторінок новітньої історії нашої держави - "Іловайський котел", де загинули 366 воїнів і добровольців української армії, 300 осіб потрапили в полон, 450  отримали поранення,а 84 і досі вважаються зниклими безвісти.  Оксана Вікторівна закликала згадати кожного,  хто віддав своє життя за Україну, хто сьогодні боронить нашу державу в зоні проведення антитерористичної операції.

Особливим гостем заходу була голова ради ветеранів Вороновицької селищної ради. Кв'ятковська Валентина Василівна трепетно розповіла дітям про наших-земляків, що загинули у ході антитерорестичної операції. Оповідь вразила слухачів, адже діти загиблих навчались і навчаються разом з ними.

   Присутні вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання.

   Сьогодні, День пам'яті Героїв, які загинули за волю України.... Молитвою, добрим словом, пам'ятайте  Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Пішли вони на небо нескореними...

Вічна пам'ять! Слава Героям!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Переглядів: 95 | Додав: nechuporuk1984 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]