Субота, 18.05.2024, 10:15
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2021 » Вересень » 9 » Перший дзвоник до ліцею кличе!
09:20
Перший дзвоник до ліцею кличе!

      Перший день осені зібрав шкільні родини на свято - День знань. Він давно уже став всенародним, адже немає лю­дини, яка 6 так чи інакше не була пов'язана зі справою на­вчання та виховання. Цього дня наче весняні струмочки, по­спішала міська дітвора до нав­чальних закладів з гарним настроєм. Святково одягнені учні несли для улюблених вчителів квіти. Лунала святкова мелодія шкільних пісень. Знову зустрічі з друзями і вчителями, радість спілкування та передчуття чогось нового і невідомого.

Для першокласників, яких уро­чисто запросили на святкову ліній­ку, багато цього дня відбувалося нового і ще не пізнаного: перший учитель, вперше звучав шкільний дзвоник, вперше вони сіли за шкільну парту і стали учасниками першого уроку про найдорожче місце на планеті Земля - Україну - свою Батьківщину.

    Цей день був особливий і для одинадцятикласників, які востаннє стали учасниками свята Першого дзвоника. Найвідповідальніший для них у ліцеї навчаль­ний рік стартував урочисто. Без сумніву, це буде, одночасно, важ­кий і важливий шлях у підготовці до самостійного дорослого життя, запорукою майбутнього успіху.

   Традиційно право підняти дер­жавний прапор України надається кращим учням ліцею.

       На урочистій першовересневій лінійці лунають щирі привітання з нагоди початку нав­чального року звучали з вуст ди­ректора Володимира Анатолійовича; начальника відділу, спорту, культури та туризму Людмили Миколаївни та голови Вороновицької територіальної громади Олександра Геннадійовича; який  вручив подарунки першокласникам. 

Ось і наступила дов­гоочікувана мить - апофе­оз першовересневого свята -  у руках учня 11 класу Голоскевича-Васильця Антонія та першоклас­ниці Нечипорук Зоряни мелодійно про­лунав перший свят­ковий дзвінок. Рідний ліцей тепло зустрів понад 750 своїх вихованців.

Переглядів: 109 | Додав: nechuporuk1984 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]