Субота, 18.05.2024, 09:30
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Вересень » 22

 

Представники учнівської ради школи «Лідер» від імені вчительського та учнівського колективів привітали з професійним святом  працівників лісового господарства Вороновицького та Шендерівського лісництв. Учні відзначили вагомість цієї професії, дякували захисникам лісу за благородну та почесну невтомну працю, любов до природи та турботу за неї. Адже, «..скромна праця лісників створює щастя наступних поколінь».

Лісники є наставниками для школярів і власним прикладом доводять необхідність збереження природних ресурсів рідного краю. Неодноразово діти пліч-о-пліч пересвідчувались у багатогранності професії лісничого та брали активну участь у заборі насіння.

Шановні працівники лісового господарства ще раз вітаємо з Днем працівника лісу!Щиро зичимо благополуччя, злагоди і достатку, успіхів,творчої праці, щоб реалізувалися Ваші кращі задуми!

Д.Бевз та Д. Маджарова

Центр інфо ... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: tiramisu | Дата: 22.09.2016 | Коментарі (0)

 

    Вже традиційно у день свого професійного свята рятувальники Вороновиці проводять показові навчання та екскурсії для школярів. І цьогоріч школярі Вороновицької СЗШ І-ІІІ ст. №1 завітали до вогнеборців пожежно-рятувальної частини селища та побували в ролі героя-рятувальника, роздивлялись зблизька все устаткування.

   Рятувальники нагадали дітям про основні правила безпеки життєдіяльності, яких потрібно дотримуватись вдома, на вулиці, в лісі. Дітлахи фотографувались поруч з технікою, роздивлялись костюми, в яких працюють пожежні. Працівники цивільного захисту розповідали малечі про те як працює та чи інша техніка та відповідали на сотні питань, які сипались від дітей, мов горох.

 Учні щиро вітали працівників пожежної частини з професійним святом, вручили квіти та традиційну вітальну стінгазету, яка поповнила галерею щорічних вітань.

   Школярі дякували рятувальникам за цікаву, змістовну ек ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: tiramisu | Дата: 22.09.2016 | Коментарі (0)

Спорт – це сила, що дає всім дітям крила

Вже традиційно Вороновицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1  проводить День здоров’я.  Його мета – допомогти  учням  зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження.  «Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» – так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до тих глобальних проблем, вирішення яких зумовлює подальший розвиток суспільства.

Саме тому школа  працює у напрямку формування у дітей засад здорового способу життя, намагається  допомогти їм оволодіти необхідними знаннями, здобути певні вміння та навички, які сприятимуть їхньому життєвому успіху.

16 версня у школі День здоров'я  розпочався загальношкільною лінійкою, на якій діти повторили правила безпечної поведінки у лісі, на дорогах. Директор школи привітав всіх присутніх з Дн ... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: tiramisu | Дата: 22.09.2016 | Коментарі (0)

  

Свято квітів

    Осінь - чарівниця дивує нас своїми барвами і вже в перший місяць господарювання  ми збираємо її дарунки і проводимо свято квітів, яке стало доброю традиціє у Вороновицькій СЗШ І-ІІІ ст.№1                            

    9  та 10 вересня наша школа  замайоріла всіма барвами веселки. Шкільний вестибюль  наповнили яскраві композиції та букети з найрізноманітніших квітів.  Цьогоріч  основною темою робіт стало відзначення державного свята 25 річниці проголошення Незалежності України, тому захід пройшов під  гаслом  «Під сонцем твоїм, Україно!»

   Всі класи школи взяли активну участь у виставці-конкурсі , під час якої продемонстрували свою творчість, креативність та любов до прекрасного.&nb ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: tiramisu | Дата: 22.09.2016 | Коментарі (0)