Субота, 18.05.2024, 09:56
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Вересень » 22 » В гостях у людей мужніх професій
09:46
В гостях у людей мужніх професій

 

    Вже традиційно у день свого професійного свята рятувальники Вороновиці проводять показові навчання та екскурсії для школярів. І цьогоріч школярі Вороновицької СЗШ І-ІІІ ст. №1 завітали до вогнеборців пожежно-рятувальної частини селища та побували в ролі героя-рятувальника, роздивлялись зблизька все устаткування.

   Рятувальники нагадали дітям про основні правила безпеки життєдіяльності, яких потрібно дотримуватись вдома, на вулиці, в лісі. Дітлахи фотографувались поруч з технікою, роздивлялись костюми, в яких працюють пожежні. Працівники цивільного захисту розповідали малечі про те як працює та чи інша техніка та відповідали на сотні питань, які сипались від дітей, мов горох.

 Учні щиро вітали працівників пожежної частини з професійним святом, вручили квіти та традиційну вітальну стінгазету, яка поповнила галерею щорічних вітань.

   Школярі дякували рятувальникам за цікаву, змістовну екскурсію.. З усього було видно, що після побаченого і почутого у підсвідомості кожної дитини проростають перші паростки поваги до героїчної професії рятувальника.

 Тож ще раз прийміть найщиріші вітання від вчительського та учнівського колективів Вороновицької СЗШ І-ІІІ ст. №1.

Мужні люди в мирний час, ви завжди на варті.

У святковий час для вас нашу прийміть вдячність.

 

 

І.Ю.Дзюбанчук,

Педагог-організатор Вороновицької СЗШ І-ІІІ ст. №1

Переглядів: 310 | Додав: tiramisu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]