Субота, 18.05.2024, 08:36
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2021 » Вересень » 16 » Вибори голови учнівського самоврядування
09:48
Вибори голови учнівського самоврядування

Роки у ліцеї — одні з найкращих у житті кожної людини. Це і навчання, і пустощі, і цікаво проведений час. Ліцей – це ще й підготовка до дорослого життя. Допомагає у цьому учнівське самоврядування, яке неможливе без авторитетних лідерів. Вибори саме такого лідера відбулися  цього тижня у нашому навчальному закладі.

На пост шкільного президента претендували  5 кращих учнів ліцею – Гріценко Кароліна (9-А клас), Бевз Валентина (9-Б клас), Поліщук Тимур (9-В клас), Андросюк Олександра (10 клас), Киричата Ольга  (11-Б клас).

Наші виборці, а це здобувачі освіти  9-11 класів та педагогічний колектив, дотримуючись карантинних норм,  голосували на платформі Google form, який автоматично здійснив підрахунок голосів. За результатами голосування стало відомо,  що ми маємо нового голову учнівського самоврядування  –  Бевз Валентину,  ученицю 9-Б класу!!!

Вітаємо новообраного лідера з перемогою  та бажаємо їй впровадити політику знань, порозуміння та поваги, яка сприятиме покращенню життя  нашого закладу. Успіхів у роботі та гарних досягнень!

Переглядів: 124 | Додав: nechuporuk1984 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]