Субота, 18.05.2024, 07:44
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2021 » Вересень » 17 » Превентивний захід. Зустріч з поліцією, ювенальною превенцією та соціальною службою
13:51
Превентивний захід. Зустріч з поліцією, ювенальною превенцією та соціальною службою

17 вересня у комунальному закладі відбувся масштабний превентивний урок «Безпека на дорогах». У заклад завітали представники соціальної служби селища у справах дітей Кавун Тетяна Анатоліївна, інспектор СЮП ВП Сагайдак Яна Олегівна та поліцейський офіцер Вороновицької ТГ Тонкошкур Микола Анатолійович. Правоохоронні органи у форматі дискусій з’ясовували в учнів як добре вони знають правила дорожнього руху, чи сідають за кермо без прав, чи перевищують швидкість. Кожну відповідь здобувачів освіти поліцейські обґрунтовували законодавчими документами. Ліцеїсти  уважно слухали гостей, дослухались до їхніх пропозицій та зауважень.

Крім того, представники поліції обговорили з дітьми таку важливу проблему як буллінг  серед підлітків. Попередили про відповідальність батьків та дітей у випадку агресії, застосування фізичної сили, цькування. А також акцентували увагу дітей на алгоритмі дій постраждалого від буллінгу.

Проте, щоб перетворити знання дітей у фактор правослухняної поведінки необхідні великі зусилля, у першу чергу батьків. Значну роль у цьому процесі відіграють і просвітницькі заходи в навчальному закладі, метою яких є систематичне закріплення правил та поширення необхідної інформації. Навички й уміння правомірної поведінки, звичка дотримуватися вимог права і моралі – це продукт свідомого ставлення до виконання свого громадянського обов’язку . Виховати їх – найголовніше завдання як правоосвітньої роботи закладу, так і відповідального виховання батьків.

Переглядів: 120 | Додав: nechuporuk1984 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]