Субота, 18.05.2024, 09:30
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2021 » Вересень » 17 » Благодійна акція "Монетки дітям"
13:43
Благодійна акція "Монетки дітям"

    За ініціативи Національного банку України та підтримки Міністерства освіти та науки України благодійний фонд «Таблеточки» проводять Всеукраїнську благодійну акцію «Монетки дітям» на підтримку онкохворим дітей. Адже з 1 жовтня 2020 року було вилучено з обігу монету номіналом 25 копійок. З того часу нею неможливо розрахуватися в торгівельній мережі, адже вона не є платіжним засобом. 

     З 13 по 17 вересня здобувачі освіти та педагоги КЗ «Вороновицький ліцей» беруть активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Монетки дітям».  Усі копійки, які лежать без діла, забуті у скарбничках чи сумках, можуть принести користь – врятувати життя хворих дітей.

      Волонтерський загін «Поклик" та адміністрація закладу закликає не бути байдужими, адже кожна копійка – це крок до одужання для онкохворих дітей. Кожний благодійний внесок важливий, адже разом з сотнями інших  він перетворюється на потужну допомогу для дітей, що борються з раком.

    Взяти участь у акції може кожен охочий до 24 вересня. На першому поверсі КЗ «Вороновицький ліцей» знаходиться ємність для монет. Усі кошти будуть перераховані на рахунок  фонду «Таблеточки».

 

Переглядів: 133 | Додав: nechuporuk1984 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]