Неділя, 19.05.2024, 04:59
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Грудень » 30 » Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
10:41
Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Вельмишановні педагогічні працівники та технічний персонал школи!

У переддень Нового року та світлоносного надвечір’я Різдва Христового вітаю вас зі святами, які наповнюють серце світлими почуттями та добрими сподіваннями, адже кожен з нас відзначає їх у колі найближчих і найдорожчих людей, любов та пошана яких дає нам впевненість у власних силах, бажання будувати плани й сміливо втілювати їх у життя.

У новорічну ніч, між прожитим роком і роком прийдешнім, перегортається ще одна сторінка величної книги буття. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, створив всі умови для подальшого розвитку рідного селища та формування його позитивного іміджу. І в цьому – вагома заслуга освітянської спільноти, яка прославляє Вороновицю конкретними здобутками на всеукраїнських , обласних та районних  рівнях.

Новорічні свята та Різдво Христове в народі здавна пов’язуюють з миром, спокоєм та достатком. Тож нехай ваш дім обійме й теплом зігріє Вифлеємська зірка, додасть життєвої наснаги й впевненності у день наступний, обдарує всіма життєвими благами.

Бажаю всім працівникам школи зустріти Новий рік у гарному настрої, зі світлими думками та хорошими намірами, які неодмінно повинні збутися, а Різдвяні ангели сприятимуть втіленню їх у році наступному. Сімейного вам добробуту, радісних дитячих усмішок, надії, віри у себе та  підростаюче покоління, довгоочікуваного миру, міцного здоров’я, душевного спокою та щирої радості.

Нехай Новий рік увійде до Вашої оселі добрим, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагомі здобутки. Успіхів, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій!

Щасливого всім Нового року та веселого Різдва!

З найкращими побажаннями   директор школи  Пелешок  В.А.

Переглядів: 316 | Додав: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]