Неділя, 19.05.2024, 02:50
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Грудень » 30 » Вітаємо!
10:41
Вітаємо!

Шановні колеги!

 Впевненою й легкою ходою в супроводі сріблястих сніжинок, чарівної величності морозних узорів та святкових передзвонів як добрий казкар незабаром ступить на нашу благословенну землю новий 2017 рік.

Аналізуючи рік минулий, можна з упевненістю стверджувати: він збагатив нас новим професійним і життєвим досвідом, надав можливість створити умови для подальшого розвитку нашої школи. І, глибоко переосмислюючи пройдешнє, ми з надією та впевненістю дивимося у майбутнє, покладаємо великі сподівання на добрі зміни в житті, Божі та земні щедроти. Ці найяскравіші, найказковіші свята на світі відгукуються особливими мелодіями в серці дорослих та дітей, щедрою рукою відсипають кожному добро і радість, веселощі та сміх.

Нехай спокій та краса Новорічних і Різдвяних свят залишаться з вами упродовж року наступного. Висловлюємо надію, що новий рік віншуватиме вас радістю й зустрічами, перемогами й досягненнями у вашій професійній діяльності, виправдає найпотаємніші мрії та прагнення, наповнить оселі світлою музикою щастя. Сповнені чарівністю, вони обов’язково благословлять вас незламною впевненістю та оптимізмом. Вірте у казкове новорічне диво та свою заповітну мрію.

Бажаємо вам, шановні колеги, подальшого безперервного професійного вдосконалення та вдалих педагогічних звершень. Хай до кожної вашої родини проляже доріжка любові та злагоди, доля подарує повагу учнів та батьків, колег і друзів, а учительська праця - принесе задоволення, наповнить серце надією та сподіваннями на краще.

Успішних днів вам услід за новорічними святами. Надійних друзів та однодумців, удачі, успіху у всьому, а в домі – світла й затишку від порозуміння й приємних новин.

Хай з першою колядою в кожну вашу родину увійдуть гаразди, достаток, мир і Божа благодать.

Світла вам і радості! Веселого Різдва та успішного Нового року!

З глибокою повагою заступники директора з НВР Сауляк Л.В. та Шпорт Т.М.

 

Переглядів: 277 | Додав: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]