Субота, 18.05.2024, 09:10
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Грудень » 23 » Тиждень права
10:15
Тиждень права

З 08.12 по 13.12.2014року у школі проведено ряд заходів в рамках тижня права.

Класні керівники 1-11 класів знайомили дітей із Конвенцією про права людини, провели тематичні бесіди, вікторини, усні журнали, конкурси малюнків, плакатів, рефератів, презентацій, творів-есе, про права людини, турніри юних правознавців. Для старшокласників вчитель правознавства  Головченко В.В. провела семінарські заняття, науково-практичні конференції.

У шкільній бібліотеці Щербань О.В. та Голоскевич О.І.організували та презентувати учням виставку літератури, друкованих видань, тематичні стенди про права людини та іншу літературу правового змісту.

Практичним психологом Маляр Л.Ю,. і соціальним педагогом Дзюбанчук І.Ю, проведено цикл заходів з профілактики насильства і жорстокості в дитячому середовищі.

День 10 грудня 2014 року виявився багатим на події. Робочий день учнів школи розпочався з єдиної години класного керівника на тему «Права людини» з нагоди проголошення 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини.

Учні всіх паралелей мали змогу переглянути відеофільми на правової тематики. Молодші діти залюбки дивились фільм «Права дитини у казках». Для старших класні керівники приготували відео «Конвенція про права дитини», «Мої права», «Права людини».

Право людини на здоров’я – одне із найважливіших у житті кожного з нас. Лідери учнівського врядування Савчук Вероніка, Павлівська Світлана, Бабчук Ірина,  приготували для учнів 7-8 класів лекційно-презентаційний захід з профілактики ВІЛ/СНІДу.
Детальніше:http://school16.org/?page=1

Переглядів: 380 | Додав: tiramisu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]