Субота, 18.05.2024, 10:22
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Квітень » 15 » День цивільного захисту
12:42
День цивільного захисту

На виконання наказу відділу освіти Вінницької райдержадміністрації  № 08 від 09.01. 2014 року «Про організацію та проведення «Дня цивільного захисту» та «Тижня безпеки дитини» у навчальних закладах Вінницького району» , наказу по школі № 68 від 31.03. 2014 року,  згідно з планом основних заходів цивільного захисту школи на 2014 рік, календарного плану підготовки учасників навчально-виховного процесу з цивільної оборони  та для забезпечення високої готовності та організованості, вироблення стійких навичок цивільного захисту у випадку загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, виробничих аварій, катастроф, стихійних лих з 07-11 квітня 2014 року в школі був проведений День цивільного захисту.

         В процесі підготовки до Дня ЦЗ в школі в повному об’ємі був реалізований план підготовки до Дня ЦЗ.

         Начальником штабу ЦЗ школи були поставлені завдання виховного, навчального та практичного характеру. Всі виховні заходи пройшли на високому методичному рівні. Тематика занять відповідала віковим категоріям учнів, їх навчальна мета була досягнута.

11.04.2014 року було проведено ряд тематичних уроків.

В ході тренувальної евакуації з приміщення школи (відпрацювання ввідної команди «Увага! Всім! Пожежа!») учні та вчителі організовано звільнили приміщення школи у заплановані терміни (до 5 хв.), вишикувались на майданчику для евакуації, виконали перекличку та доповіли про евакуацію 100% особового складу. Серед кращих слід відзначити класи, що найкраще підготувалися до відпрацювання ввідної команди «Гази!» в програмі проведення Дня ЦЗ: всі класи початкової школи, 6-а, в, 7-а,б, 8-а,б, 9-а,б класи.

            Командна естафета для команд з учнів 10-11-их класів передбачала 5 етапів змагань. Журі визначило переможців. Команда учнів 11-А класу у складі: Судіка Дмитра, Салєя Василя, Васил’єва Вадима, Галаганюк Анастасії, Пащенко Ольги  зайняли І місце у загальній естафеті з ЦО, показали високий рівень підготовки з усіх видів естафетного змагання.

         На підсумковому засідання штабу ЦЗ начальником ЦЗ була оголошена подяка класним керівникам початкових класів, 6-Б класу Бзовській Н.К., 8-Б класу Таранюк М.І., 9-Б класу Ситник О.В., 9-А класу Головченко В.В., 10-Б класу Пелешок О.О. за високий методичний рівень підготовки і проведення тематичних виховних годин, викладачам предмета «Захист Вітчизни» Пелешку В.А. та Мельничук О.Ю. за підготовку учасників естафети, начальнику штабу ЦЗ Сауляк Л.В. за здійснення розподілу обов’язків та контролем їх виконання, начальникам невоєнізованих формувань ЦЗ Ніщуку І.М., Махнюку Т.П.  за чітке проведення тактико-спеціальних тренувань, заступникам начальника ЦЗ Цокур В.В. – із колективного захисту, Діхтяруку А.М. – із матеріально-технічного забезпечення, Коліснику П.К. – голові евакокомісії – за проведення планових навчань із підрозділами ЦЗ.

Переглядів: 425 | Додав: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]