Субота, 18.05.2024, 08:36
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Панночка-україночка 2016
09:44
Панночка-україночка 2016

З давніх часів українки славилися своєю вродою. Чорні брови, карі очі, коса до пояса... Стрункі та ошатні красуні у національному строї змушували затамовувати подих та захоплено споглядати кожен їхній рух. Від матері до доньки передавалися між поколіннями споконвічні родинні секрети жіночої краси та майстерності.

   Сучасні панянки теж мають чимало секретів своєї вроди і вже з наймолодшого віку прагнуть бути схожими на маму, чи на старшу сестру, чи на відому артистку. А найсміливіші беруть участь у конкурсах краси, бо прагнуть перемоги та визнання.

  Один із таких конкурсів нещодавно відбувся у Вороновицькій СЗШ І-ІІІ ст. №1 «Панночка україночка 2016» та  «Панна україночка 2016», який зібрав красунь усієї школи позмагатися не лише у вроді, а, насамперед, у майстерності  та знанні звичаїв та традицій українського народу.

  Змагання проходили у двох вікових категоріях. 10 листопада конкурс об’єднав учасниць 5-7 класів. Наступного вечора зала була наповнена групами підтримки учениць 8-11 класів.

Участь у заході вимагали ґрунтовної підготовки від кожної з учасниць. Незважаючи на традиційні конкурси, дівчата вражали журі та глядачів впевненими виступами, креативними зачісками, оригінальними сукнями. Єдиноголосно учасниці отримували високі бали за конкурс «Господинька»: дівчата  готували традиційні українські страви та презентували їх.

Досить яскравим і непередбачуваним був конкурс талантів. Учасниці демонстрували танці, співи, декламували вірші, захищали поробки з бісеру, листівки в техніці квілінг, презентували власні ліричний доробок.

Журі було дійсно непросто визначити переможців у номінаціях. Конкурсантки мали відрив у лічених балах.  Вітаємо переможниць конкурсу – Судік Владиславу (ученицю 5-Б класу)  та Пацалюк  Дар’ю ( ученицю 11 класу). Особливо приємною була бурхлива активна тепла підтримка глядачів, які не втомлювались плескати у долоні та скандувати ім’я учасниць.

Цей вечір назавжди залишиться у пам’яті учасниць та стимулюватиме учнів школи до активної участі у національних святах, що виховують повагу до надбань українського народу та бережливе ставлення до Батьківщини.

                                                                Педагог-організатор Дзюбанчук І.Ю.

Переглядів: 463 | Додав: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]