П`ятниця, 03.05.2024, 22:27
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2022 » Лютий » 15 » День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
11:38
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

   15 лютого 2022 року виповнюється 33 роки із дня завершення неоголошеної війни. Вона тривала майже 10 років і вимагала великих матеріальних і людських жертв. Протягом бойових дій тисячі наших співвітчизників загинули у боях і померли від ран, контузій, травм і хвороб, пропали безвісти. За даними офіційних джерел, під час афганської війни загинули понад 15 тисяч солдатів, Україні війна обійшлася у більш ніж чотири тисячі загиблих. Зараз в Україні – понад  150 тисяч ветеранів афганської війни, з них близько восьми тисяч мають поранення, понад 6 тисяч є інвалідами.

     10 лютого у дистанційному форматі було проведено годину спілкування приурочену Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Діти ознайомились із суворим краєм Афганістаном, звичаями суворого гірського народу та причинами, що призвели до гибелі та каліцтва.  Класні керівники розповіли і про долю вороновичан-афганців. 

  Учнівське самоврядуванння "Лідер" приєдналось до здобувачів освіти оформивши дистанційний дайджест-реквієм "Афганістан - вічний біль, вічна пам'ять".    

Переглядів: 120 | Додав: nechuporuk1984 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]