Вівторок, 21.05.2024, 19:23
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2020 » Листопад » 19 » День Гідності і Свободи
11:35
День Гідності і Свободи

     З нагоди відзначення сьомої річниці Дня Гідності і Свободи в Україні,        19 листопада у Вороновицькому ліцеї було проведено ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави. 

   В актовій залі школи, педагогами-організаторами, для учнів 9-10 класів,  була проведена інформаційна година памяті, де здобувачі освіти мали змогу  пригадати  хронологію подій народного руху за гідність, незалежність та свободу.

   Класні керівники провели просвітницькі заходи, інформаційній годині спілкування з учнівським колективом, уроки мужності, виховні години, круглі столи, диспути, які сприяли утвердженню патріотизму та підтримки європейських цінностей, акцентували увагу вихованців на значенні цих подій у розвитку громадянського суспільства.

 Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

 

Переглядів: 118 | Додав: nechuporuk1984 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]