Субота, 18.05.2024, 07:44
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2018 » Квітень » 27 » День ЦЗ
10:11
День ЦЗ

У 2018 році  День цивільного захисту в школі був приурочений до Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля. Заняття цього дня були спрямовані на набуття практичних навичок захисту за надзвичайних ситуацій, закріплення знань з предметів «Основи здоров’я», «Захист Вітчизни», формування готовності до дій в умовах надзвичайних ситуацій забезпечення учасників освітнього процесу засобами індивідуального захисту, проведення практичних занять із: 

– надання домедичної допомоги,

– евакуації з навчальних кабінетів школи на спеціальний майданчик,

— захист навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій шляхом запобігання таким ситуаціям, ліквідації їх наслідків і надання допомоги постраждалим у мирний час та в особливий період.

 План Дня цивільного захисту містив заходи, учнів відповідно до категорій за віком: ігри та вікторини для учнів початкових класів, бесіди, проекти, випереджальні завдання для учнів 5-9-х класів, практичні заняття та тренінги для старшокласників.

   В рамках проведення дня Цивільного захисту в школі була відпрацьована евакуація учнів 1-11 класів з приміщення школи. Приємно відзначити, що і учні і вчителі діяли здагоджено і без надмірного поспіху. Відповідно до схем евакуації всі здобувачі освіти  протягом 2 хв. 40 сек були евакуйовані з приміщення. Класи разом з учителями, які вели уроки в цей час, вишикувались на спеціально відведених для них місцях. Була здійснена перекличка і начальнику штабу цивільного захисту школи  Сауляк Л.В. відрапортовано про повну евакуацію. 

 

Переглядів: 293 | Додав: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]