Субота, 18.05.2024, 09:09
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Листопад » 21 » 15 листопада – день вторинної переробки сировини
09:52
15 листопада – день вторинної переробки сировини

 

   

  Для учнів 3-х класів було проведено захід  на тему:   « За чисте довкілля», метою якого було навчити учнів класифікувати та сортувати відходи, формувати розуміння доцільності роздільного збору сміття у помешканнях, зосередити  увагу щодо можливості надання другого життя непотрібним речам.  В результаті учні, під час конкурсів та вікторини, продемонстрували своє бажання  та готовність до відповідального ставлення до даної проблеми. А також було організовано та проведено виставку авторських поробок з побутових відходів. Кожна робота відзначалася оригінальністю та креативним підходом.

    Велика подяка учням 3-х класів, їхнім батькам та класним керівникам за співпрацю та небайдуже ставлення до навколишнього середовища. 

 

Утворення відходів супроводжує людство протягом усієї його історії, і, що вище рівень розвитку, то більше слідів її діяльності у вигляді відходів залишається на Землі. І якщо сьогодні без відходів людське життя, на жаль, уявити ще не можливо, то треба принаймні зменшити їх кількість, знизити ту шкоду, яку вони чинять усьому живому.
Детальніше: http://school16.org/

Переглядів: 277 | Додав: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]