Субота, 18.05.2024, 07:44
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Червень » 20 » Завершилась навчальна практика та екскурсії
08:44
Завершилась навчальна практика та екскурсії
 Навчальний рік завершено. Підійшла до завершення  навчальна практика. Перевідні класи провели її з максимальною користю. Частині навчатись, подорожуючи на природі, було цікаво. Проводити практичну роботу з біології, природознавства, географії, бо є нагода поглибити знання з різноманітності рослинних угрупувань, систематики рослин і тварин, розуміння екологічних  зв’язків, зібрати гербарії рослин, створити колекції комах, відзняти цікаві фото та розпочати роботу по прокладанню екологічних стежок.
  Поставивши перед собою головне завдання – поглиблення та узагальнення вже отриманих біологічних знань - учні вирушили вивчати околиці рідного селища.


4 червня стояв чудовий ранок. Нічні зливи добре очистили повітря іучні 5Б вирушили до парку м.  Умані. Учні на практиці ознайомилися з рослинами ендеміками та реліктами, поласували полуницями, поглибили знання з історії парку. 


6 червня учні 7АБ класів завітали до працівників аварійно-рятувального загону спеціального призначення. В рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» працівники МНС розповіли підлітками про небезпеку, яку несе за собою безвідповідальне ставлення до виконання правил безпеки життєдіяльності. Ознайомили дітей з станом надзвичайних ситуацій на території України і області та навчили, як необхідно діяти під час них. Гостям показали спеціальну та аварійно-рятувальну техніку, детально розповіли про її призначення. 
Переглядів: 375 | Додав: tiramisu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]