Субота, 18.05.2024, 06:59
Вітаю Вас, Гость
З 1 червня 2010 року на базі школи відкрито табір денного перебування дітей. У ньому з дітьми працюють досвідчені вихователі. Керує справами Ірина Юріївна дзюбанчук. Програма роботи з дітьми передбачає ряд екскурсій, конкурсів, спортивних змагань, тощо.
Переглядів: 517 | Додав: tiramisu | Дата: 10.08.2010 | Коментарі (0)


З 21 червня 2010 року школа працює в режимі підготовки до нового 2010-2011 навчального року. Розпочато процес ремонту приміщень та кабінетів школи. Велике прохання з розумінням ставиться до незручностей, які повязані з відповідними роботами.
Переглядів: 493 | Додав: tiramisu | Дата: 10.08.2010 | Коментарі (0)

У червні у нашій школі відбувся практичний семінар вчителів географії навчальних закладів Вінницької області, які перебували на курсах підвищення кваліфікації при Віницької ОІПОПП. Учасників семінару на вороновицькій землі вітав директор Вороновицької СЗШ І-ІІІст. №1 Пелешок В.А., він висловив щиру подяку присутніймна семінарі-практикумі Новіцькій О. та Уманській Т. за ту увагу, яку приділено роботі вчителя географії Мельника О.П.
Після вітального слова, відбулася творча зустріч з вчителем географії Мельником О.П., який презентував свою творчу лабораторію.

Приємно відзначити, що усі учасники семінару-практикуму відмітили високий рівень методичного забезпечення навчального кабінету географії. Різноманітна діяльність педагога нашої школи допомагає дітям зорієнтуватися в навчальному матеріалі, вчить любити і берегти природ ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: tiramisu | Дата: 21.06.2010 | Коментарі (0)

Яке прекрасне слово "літо" – м’яке, лагідне.

А ще як примружити очі і вимовити його по складах «лі - то», то в уяві виникає яскраве сонце, пісок, блакитна далеч моря чи ріки, соковита зелень і відчуття свободи і щастя. Уявимо собі, якщо дорослій людині це магічне слово таке приємне, то для школяра взагалі немає нічого більш бажаного і найбільш радісного, ніж літо! Протягом літа учні Вороновицької СЗШ І-ІІІ ступенів №1 будуть оздоровлюватися в пришкільному таборі, в таборах відпочинку , в санаторіях, з батьками на морі.
1 червня в День захисту дітей у школі відкрився оздоровчий табір «Світанок».

Протягом червня в ньому заплановано оздоровити 350 учнів 1 – 8 класів. З дітьми будуть працювати вчителі , педагог організатор, медична сестра, заступник директора з виховної роботи.

Літній відпочинок учня – це ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: tiramisu | Дата: 21.06.2010 | Коментарі (0)

Урочисте вручення атестатів, випускний вечір, закінчення школи - як тільки не називають цей день, що відбувається лише один раз в житті. 28 травня, як ніколи рано, відбулося це дійство для випускників Вороновицької СЗШ і-ІІІ ступенів №1. П'ятдесять дев'ять вчорашніх одинадцятикласників, а сьогодні - поважних, злегка зухвалих, а можливо просто схвильованих, молодих людей, у шикарних костюмах та вечырных сукнях повстали перед численною аудиторією селища в очікуванні однієї з найпрекрасніших миттєвостей їхнього життя. Голова Вінницької районної ради Щетінін., голова села Комарів , численні гості, батьки, запрошені, вітали молодих людей із отриманням атестату зрілості. Директор школи Пелешок В.А. вручив атестати про загальну середню освіту новому поколінню випускників школи. Особливої похвали заслуговують найкращі учні - наші медалісти. Ці два модих юнаки Олесенко Віктор та Свентух Богдан (Золоті медалі) назавжди потрапили в анали історії нашої школи свєю наполегливісю та старанням. Випуск ... Читати далі »
Переглядів: 623 | Додав: tiramisu | Дата: 21.06.2010 | Коментарі (0)

Традиційне для всіх, але неповторне для школярів та випускників свято останнього дзвоника відбулося 27 травня наподвір'ї Вороновицької СЗШ І-ІІІ ступенів №1. Схвильовані випускники та їх батьки, в очікуванні учні молодших та середніх класів. Останні приготування - і ось свято розпочалося. На урочистості поважною ходою підходять випускники 2010 року. Бурхливими оплесками їх зустрічають учні, педагоги, гості. Всіх присутніх щиро вітали із закінченням навчального року директор школи Пелешок В.А., голова селища Шевчук Ю.Ю., учні перших класів та батьки. Емоційна та водночас вразлива хвилина - лунає останній дзвінок... Для одних - це дорога до довгоочікуваних канікул, для інших - це остаточне прощання зі школою. Вже завтра, всього лише через день після свята останнього дзвоника, відбудеться випускний вечір - вручення атестатів. а вже із 2 червня на них чекають нові іспити - зовнішнє незалежне оцінювання, вступ до вищих навчальних закладів, і складні дороги дорослого життя. Бажаємо випускник ... Читати далі »
Переглядів: 589 | Додав: tiramisu | Дата: 21.06.2010 | Коментарі (0)


Швидко лине час, ніби нещодавно першокласники вперше переступили поріг школи: школа гостинно відчинила їм двері у світ Знань, вони познайомилися з першою літерою, з першим словом, з першою книгою – Букварем.
Ця книга допомогла їм відкрити диво те чудове, як з маленьких зернят-літер виростає слово. І сьогодні вони дякують Букварику за добру науку, за перше слово, за першу казку і кажуть: «Прощавай, Букварику, перша книжко!» Також на святі діти познайомилися з новими підручниками, які їх будуть навчати у 2 класі.

Свято «Прощавай, Букварику» у 1-х класах (учителі Лученко О.В., Ячиченко О.П.) пройшли весело та цікаво. У пам’яті дітей вони залишиться назавжди. Хочеться подякувати батькам, які підтримували своїх дітей у тяжкі хвилини опанування першої науки – навчитися читати, допомагали їм в усьому.

Переглядів: 1023 | Додав: tiramisu | Дата: 21.06.2010 | Коментарі (0)

У епоху всесвітньої інтеграції скорочуються відстані між окремими державами. Місцева влада будує взаємини в потрібному руслі, шукає такі форми спілкування, які б укріплювали дружні зв'язки. Одним з пріоритетів міжнародних контактів є співпраця з містами-побратимами. Найбільш продуктивні і динамічні зв'язки у Вороновиці із ґміною ... ... повіту ... воєводства Республіки Польща.Так, цього року польська делегація взяла участь в низці заходів , серед яких відвідала Вороновицьку СЗШ І-ІІІ ступенів №1. Гостей зустрічали представники колективу школи із заступником директора з НВР Сауляк Л.В., яка провела екскурсію по школі: гості відвідали кабінети початкових класів, кабінет з автосправи , шкільні майстерні. Побували на цікавій екскурсії (провела вчитель зарубіжної літератури Педина Н.І ) в шкільному музеї.
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та обмін досвідом.
Переглядів: 503 | Додав: tiramisu | Дата: 21.06.2010 | Коментарі (0)

З 11-19 травня розпочалася гаряча пора для випускників старшої та молодшої школи. Одинадцятикласники 11 травня провели перший із трьох своїх випускних іспитів - написали переказ з української мови. Попереду в них підсумкова контрольна робота з математики обов'язкова для всіх . Предмет за вибором випускники обрали такий: або історія України, або географія, або біологія, або ж українська література чи фізика. А вже наступного дня свою першу в житті підсумкову державну атетстацію складали четвертокласники. Вона проходить у формі письмових контрольних робіт з читання, української мови та математики. Молодші школярі не бояться тестових завдань - вони з першого класу, крім традиційних методів навчання, опановують сучасні технології під керівництвом досвідчених вчителів Пащенко Л.В. та Савенко Т.І. пізніше буде представлено невеликий фотоматеріал про атестацію учнів 4 -х та 11-х класів.
Переглядів: 540 | Додав: tiramisu | Дата: 21.06.2010 | Коментарі (0)


Ця перемога була здобута ціною життя багатьох людей. Вона розлучила рідних, розкидавши їх в різні куточки нашої неосяжної батьківщини, позбавила дітей батьків, а батьків - дітей. Скільки страждань і втрат припало на долю цих мужніх великих людей. Вони нам подарували мирне і вільне небо над головами. Наша вдячність буде вічною. Наші ветерани показали нам на прикладі свого життя, що означає мати силу характеру і волю, по-справжньому любити свою Батьківщину, сім`ю, весь народ!Історія цього великого свята ще раз нагадає всім нам про героїзм захисників нашої Батьківщини. Згідно зі статистикою в Україні проживає: 246431 учасників бойових дій; 250895 інвалідів війни; 2 млн. 325 тис. учасників Великої Вітчизняної війни. Давайте пам`ятати їх Великий подвиг.

Шановні ветерани! Щастя, здоров`я, благополуччя Вам! Спасибі за мирне н ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: tiramisu | Дата: 21.06.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 »